Nov 14, 2009, 12:48 PM

Очите твои 

  Poetry » Love
719 0 1

Очите твои

 

 http://www.vbox7.com/play:a09af6bf

 

Очите ти не мога да забравя!

Очите ти ме карат да не спя!

В очите ти погледна ли... тогава

усещам, че е жива любовта!

 

Очите ти са извор на надежда.

Погледът ти е любовен зов.

Една усмивка твоя ме отвежда

в приказка, наречена Любов.

 

Какво ми стори с тези две очи,

докосвайки ме само с поглед нежен?

Кажи, отговори, не ме мъчи!

Защо горя от порива копнежен?

 

Погледнеш ли ме, в приказка вълшебна

превръща се животът ми в миг.

С очите си съня ми ти открадна

и сред звездите търся твоя лик.

 

Попаднах в плен на тези две очи,

а казват, те са огледало на сърцето.

Погледна ли ги, слънчеви лъчи

с усмивка озаряват ми лицето.

 

За мен очите ти са истинска магия,

пенливо вино, сгряващо кръвта,

божествена амброзия, бушуваща стихия,

два огъня, разпалващи страстта.

 

И всеки поглед твой е като песен,

звучаща нежно в моята душа.

Сърцето кара да тупти с ритъм бесен

и да усещам с всяка фибра любовта.

 

© АнеблА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ех, тези очи... всеки си има по две такива Хубаво!
Random works
: ??:??