11 июл. 2012 г., 23:42

Огледалото на моята душа 

  Поэзия » Другая
836 0 2

                                               Погледни небето,

                                               слънцето и морето... 

                                               Погледни очите ми,

                                               надникни в сърцето ми

                                               и потърси отражението си

                                               в моята душа!

© Марина Кринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??