11 jul 2012, 23:42

Огледалото на моята душа 

  Poesía » Otra
827 0 2

                                               Погледни небето,

                                               слънцето и морето... 

                                               Погледни очите ми,

                                               надникни в сърцето ми

                                               и потърси отражението си

                                               в моята душа!

© Марина Кринчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??