От сутрин до вечер
сърцето гори.
Гори от Любов.
Болка в душата.
Болка в сърцето.
Огнена Любов.
Само тя ме крепи.
Само тя ме подкрепя.
Само тя ме кара да мечтая
огънят да споделя.
Огънят да споделя с една жена
която ще ме дари с Любовта.
Огнена Любов.
И когато те открия
този огън не искам
никога да угасне.
Огнена Любов.
© Наско кирилов Все права защищены