27.02.2022 г., 20:14 ч.

Огнена Любов 

  Поезия » Любовна
277 0 0

От сутрин до вечер

сърцето гори.

Гори от Любов.

Болка в душата.

Болка в сърцето.

Огнена Любов.

Само тя ме крепи.

Само тя ме подкрепя.

Само тя ме кара да мечтая

огънят да споделя.

Огънят да споделя с една жена

която ще ме дари с Любовта.

Огнена Любов.

И когато те открия

този огън не искам

 никога да угасне.

Огнена Любов.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??