29 нояб. 2010 г., 16:08

Огньове... 

  Поэзия » Любовная
576 0 0

Искам да изчукам целия свят,
после той мен...

С червените пера, ще пърхам,
огън във жарта, ще страдам нарочно,
ще се наричам, празник,
ще се движа като вълк,
нощта ще викам да ме гледа,
ще стъпча цветя, вия
и пея върху, пламтя,
ще те намеря и ще те сваля...

© Атанас Къшев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??