28 июн. 2011 г., 21:32

Охлю 

  Поэзия » Для детей
532 0 1

Виж ти  - охлюв как пълзи!
Я с карфица го бодни!
Ако охлю каже "пук",
ще те храним с манджа с лук!
Ако охлю каже "паф",
ще те храним със ошав!

Виж ти - охлюв как пълзи!
По-добре не го боди!
Ако охлю мине плет - 
ще ти купим сладолед!

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??