Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Много хубав финал си му измислила, Римоза! Виждам, че съм го бил оставил незавършено, нужни са му били още два реда като тези, с които ти го завършваш.
А ти, Мимоза, демонстрираш отлични познания по биология и в случая за охлювите - хермафродити са. Но виждала ли си ги как неистово се любят?
При това правят и групов секс. Макар да си имат мъжка и женска половина, но и двете им половини чуждото явно много повече ги влече.