9 янв. 2009 г., 23:58

Ожени ме за смеха си 

  Поэзия » Другая
699 0 2
ожени ме за смеха си
та да мога
като спъвам
кротките
очаквания

да
имам
къде
да
се прибера
в четвъртък
вечер
и да казвам

добър вечер
скъпа

добър вечер
скъпи

каква е тази
сигурност
някаква
привидна...

© Питър Хайнрих Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??