Jan 9, 2009, 11:58 PM

Ожени ме за смеха си 

  Poetry » Other
704 0 2
ожени ме за смеха си
та да мога
като спъвам
кротките
очаквания

да
имам
къде
да
се прибера
в четвъртък
вечер
и да казвам

добър вечер
скъпа

добър вечер
скъпи

каква е тази
сигурност
някаква
привидна...

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??