20 мар. 2014 г., 12:09

Океан от любов 

  Поэзия » Любовная
658 0 0

                                Искам да потъна в океан от мечти,

                                в съня си да видя пак твоите очи.

                                Но се страхувам, вярваш ли?

                                Събудя ли се, двойно ще боли...

 

                                 Искам обичта си да ти дам,

                                 искам да бъда с тебе там.

                                 Имам нужда да обичам,

                                 само теб, обич моя да наричам.

 

                                 Затворя ли очи,

                                 искам да те видя.

                                 Дори и само в сънищата си,

                                 любовта си да разкрия!

 

                                 Тя е вулкан,

                                  тя е стихия.

                                  Тя е капан,

                                  в който се крия!

 

                                 Изригва от мен,

                                 нахлува в твоя ден.

                                 Ти сам реши

                                  и болката спри!

 

                                  Ела в моя океан,

                                  ела, не оставай сам!

                                  Ела и виж мен и любовта,

                                  ела, ще те чакам и след смъртта!

                                   

                                  

                   

© Евелина Велинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??