26 июн. 2008 г., 08:41

Омаяна... бликват сълзи 

  Поэзия » Философская
475 0 4

Омаяна... бликват сълзи


Ах, радост от сърце желана,

от децата си добри...

Бликва бисерна сълза

и душата с обич пак искри...


Как мило отлитат години,

деца оставят следи...

Грижа, майчина обич,

сърце пулсира, радост струи...


О, надежда бъдеща има,

животът след мене върви...

И дните ще пребъдват,

внуците свидни... идни звезди...

 

 

PS - Да бликат от радост сълзи желая на всеки от вас,

да дойде време добро за децата ни, родени след нас!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??