посветено
Омразата е много силно чувство,
тя крачка втора е след любовта.
Когато мразиш, пак изпитваш чувства
и пак се мъчи твоята душа.
Зарече се да ме обичаш вечно,
но вечно няма нищо в този свят...
Омраза само днес към мен изпитваш,
но пак е чувство, разбери това.
От безразличието само страх ме е.
От този миг, когато ти към мен
не ще изпитваш вече нищо
и ще си ням, и глух, и вкаменен.
22.08.2008 г.
© Анна Дюлгерова Все права защищены
Хареса ми!!!