16 июн. 2012 г., 16:21

Онази обич, дето ни боли 

  Поэзия » Любовная
932 0 5

Онази обич, дето ни боли

 

Една жена, от сънища гореща,

ще идва в тиха нощ и труден ден,

дължиш ù обич или още нещо,

което можеш да дариш на мен.

 

Коя е, че от нея не заспиваш?

Прилича ли на мене ми кажи?

Каква е тази нейната магия,

че толкова живота ми вгорчи?

 

Вземи албума, времето не иска

да го забравиш, времето е в нас,

то с болка и със обич ни притиска,

тиктака да последния ни час.

 

Завиждам ù, разбираш ли, завиждам

за любовта, с която те държи:  

безумна, нелогична и неискана,

онази обич, дето ни боли!

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??