Опаковай красотата
Радвай се на всеки миг
ти, когато си щастлив.
Опаковай красотата.
Превърни я във мечта.
Пренеси я в вечността.
На любимата, с цветята,
поднеси я с радостта!
Щом я хванеш за ръката
и погалиш по косата,
в нежност ти я превърни!
© Снежана Терзиева Все права защищены