17 мая 2016 г., 22:23

Опит НЕуспешен 

  Поэзия
251 0 0

Sorry, пич, не интригуваш.
Не проявявам интерес.
Някак хич не ме вълнуваш.
Not available. Сгрешен адрес.

 

Не се мъчи да впечатляваш!
Не се хаби! Не ми влияеш.
Със словото окей се справяш,
но няма как да ме омаеш.

 

Оставаш или си отиваш?
Макар да си ми симпатичен,
нищо в мен не провокираш.
Просто си ми без-раз-ли-чен!

 

Прости! Засегнах гордостта ти.
Но изборът ти бе погрешен.
Друг изгаря мисълта ми.
Пиши го: Опит НЕуспешен!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??