18 янв. 2007 г., 18:15

Oпитах 

  Поэзия
512 0 3
Опитах се да те обичам
дадох много и нищо в замяна не взех!
Опитах се садбата ти да бъда
с тебе да вървя-но уви досадна твоя сянка бях
Дори и поглед,ласка,жест не щеше..
За теб аз никоя бях и така ще си остана..
Да лазя в локвите кръв на твоите рани...
Да мълча,да те трая,да те обичам ..
Опитах се да те забравя,
като сянка на страха си да те виждам..
Опитах да съм безразлична,студена,
ледена,безмилостна като очите ти..
Падах, ставах но след всички все при тебе оставах.
Умирах бавно,а бързаше ти...
Обичах те нежно ала грубият беше ти...
Безразличен.студен и горделив като скала,
опитах се,не мога да те променя!

© Симона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??