5 янв. 2012 г., 20:20

Опитоми ме 

  Поэзия » Любовная
654 0 0

Ще търпиш ли всичките ми лудости,
не съм доброто дете от преди.
Повярай ми, ще свърша много глупости,
да не кажеш, че не те предупредих!

Опитоми ме, ако искаш, и ще бъда твоя!
Ако успееш, обещавам - ще ти се отдам,
но няма да се мъча да играя роля,
провалиш ли се, ще бъдеш сам!

Ще си играя и ще те побърквам,
дано такава да ме изтърпиш.
Ще бягам и отново ще се връщам,
само не опитвай да ме задържиш!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??