20 июн. 2010 г., 10:05

Опитомяване на диви сиамки 

  Поэзия » Другая
880 0 3

някога
в такива моменти
за секунди
ми изскачаха жиците
и по голите кабели
запламтявах до бяло

 

над зениците
мълния
с пелена
за секунди ми падаше
като с огън от пъкала
в червено
и пространства стопяваха

 

като на дива сиамка
ми се свиваше тялото
да отскочи
30 метра високо
върху покрива
на живота
горещ
ламаринен

 

някога


днес те поглеждам
и просто
ще те отмина

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??