9 июл. 2008 г., 22:33

Опитвам да не те обичам 

  Поэзия
801 0 7

Отиваш си. За кой ли път?

Но вечер пак се връщаш във съня ми.

Откривам те във всеки кът

и плаша се - засилва се страхът ми,

и бягам, бързам да се скрия,

но спомените ме настигат и боли.

От мислите си как да те изтрия,

когато си дори в сълзите ми.

Опитвам да не те обичам.

Опитвам да забравя за лицето ти

и все повтарям си... и гласно го изричам:

Не аз, а друга е в сърцето ти!

© Полина Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??