Опитвам се да живея
Опитвам се с живота да говоря
необичайното е все, че споря.
Опитвам се и пълноценно да живея,
а струва ми се само съществувам и линея.
Опитвам се напразно живота си да променя,
но по-добре е безучастно отстрани да си стоя.
Ех, кога ли духът ми ще улегне и с живота ще жонглира
омръзна ми съдбата да ме гледа и ехидно да ми се присмива.
© Мими Все права защищены