23 июн. 2013 г., 16:14

Оплетен случай 

  Поэзия
391 0 0

Котето кълбото ми катурна.

После да го гони се втурна.

То се размота, оплете...

И, ето, в разплитане отлитат часовете.

Котето ме гледа закачливо,

а пък на мен ми е плачливо.

Преждата все някак си ще я оправя!

Но с житейската каша какво да направя?

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??