25 нояб. 2005 г., 23:27

Оптимист 

  Поэзия
930 0 1

Оптимист бъди сега и ти!

Розовите очила си пак сложи.

Отново погледни и виж,

как живота си върви.

А на място си остава,

любовта ни към света,

нашта доброта и красота.

© Станчо Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??