Nov 25, 2005, 11:27 PM

Оптимист 

  Poetry
929 0 1

Оптимист бъди сега и ти!

Розовите очила си пак сложи.

Отново погледни и виж,

как живота си върви.

А на място си остава,

любовта ни към света,

нашта доброта и красота.

© Станчо Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??