30 нояб. 2014 г., 20:45

Оптимизъм за България 

  Поэзия » Гражданская
397 1 1

България отново ще възкръсне,

не е обречена на тиха смърт

и емигрантите ще се завърнат,

дори и само да се поклонят!

 

България ще се изправи силна

отново ще е част от този свят,

съдбата на народа й – лабилна,

ще се превърне в истински обрат!

 

И ще си спомни този свят невеж,

за нейното свещено дръзновение,

да преуспява с дръзкия кипеж

и да пръбъде в своето спасение!

 

 

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??