България отново ще възкръсне,
не е обречена на тиха смърт
и емигрантите ще се завърнат,
дори и само да се поклонят!
България ще се изправи силна
отново ще е част от този свят,
съдбата на народа й – лабилна,
ще се превърне в истински обрат!
И ще си спомни този свят невеж,
за нейното свещено дръзновение,
да преуспява с дръзкия кипеж
и да пръбъде в своето спасение!
© Екатерина Спасова Всички права запазени
Харесах.