7 мая 2009 г., 19:43

Опъната струна 

  Поэзия » Другая
642 0 7

 

 

По тънката нишка на липсата

пъпли уверено мрак парцалив.

Опъната струна дере тишината

с ням заглушителен вик.

 

В прозореца крив самотно виси

отхапано късче нощно небе.

Една по една чезнат звезди,

като огъня, гаснещ без теб…

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??