24 апр. 2016 г., 21:48

Осеняване 

  Поэзия » Юмористическая
325 0 0

Не желая, мамо,                                                                                                                                                   
и ни най-малко пък копнея                                                                                                                                  
да се прибирам у дома при плебея,      
не искам вече аз така да живея.                                                                                                                        
На тоз простак да му готвя,пера и пея.     
Осени ме неотдавна превъзходна идея,                                                                        
вярвай ми доста разсъждавах аз над нея -
ще отида щастие да намеря в бордея.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??