Не желая, мамо,
и ни най-малко пък копнея
да се прибирам у дома при плебея,
не искам вече аз така да живея.
На тоз простак да му готвя,пера и пея.
Осени ме неотдавна превъзходна идея,
вярвай ми доста разсъждавах аз над нея -
ще отида щастие да намеря в бордея.
© Георги Всички права запазени