13 дек. 2007 г., 08:29

Още гатанки 

  Поэзия
702 0 6

      Със зелена пижама,

защото друга си няма,

по цял ден неуморно квака,

седнал на двата си крака.

Види ли Щъркелан, че е близо,

бързо в блатото влиза.

Кой се крие във водата дълбока?

                                      (Жабока)

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??