Осигурената жена
Осигурената жена, уви, за много най-важно е това,
да е спокойна, откъде да намери пари сега.
За жалост много използват за това Любовта,
за сметка нейна, за да спечели от това.
Казва че обича, но не него, а неговата парà,
трябвало пари да пътува по света,
но не това е най-важно в живота.
Всичко е наред, когато бюджет е мъжката заплата.
Със съвети ѝ помага нейната "приятелка"
а майка ѝ се грижи за "детето си" всякога.
А мъжът отговаря за всичко, всеки път е така.
Когато се обичат мъж и жена,
когато при тях дойде Любовта,
трябва взаимно да се подкрепят и уважават,
не да се карат, обиждат и унижават.
Защото децата им ги виждат и запаметяват.
С държанието си те пример трябва да дават!
© Валентин Миленов Все права защищены