9.04.2017 г., 18:33 ч.

Осигурената Жена 

  Поезия » Друга
253 1 2

Осигурената жена

 

Осигурената жена, уви, за много най-важно е това,

да е спокойна, откъде да намери пари сега.

За жалост много използват за това Любовта,

за сметка нейна, за да спечели от това.

Казва че обича, но не него, а неговата парà,

трябвало пари да пътува по света,

но не това е най-важно в живота.

Всичко е наред, когато бюджет е мъжката заплата.

Със съвети ѝ помага нейната "приятелка"

а майка ѝ се грижи за "детето си" всякога.

А мъжът отговаря за всичко, всеки път е така.

 

Когато се обичат мъж и жена,

когато при тях дойде Любовта,

трябва взаимно да се подкрепят и уважават,

не да се карат, обиждат и унижават.

Защото децата им ги виждат и запаметяват.

С държанието си те пример трябва да дават!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??