4 февр. 2015 г., 07:44

Оскубани криле 

  Поэзия
357 0 1

Защото скубах си крилете във деня,
сега не мога смело да политна,
така душата ти не ще пленя,
когато във съня ми се усмихнеш.


И пропадал съм жестоко във греха,
знаейки, че Дяволът ми е намигвал,
изплаках всичките сълзи в нощта,
а някак си до тебе не достигнах.


Защото скубах си крилете във деня,
сега не мога смело да политна,
така душата ти не ще пленя,
но пак ще те обичам скришом!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??