7 мар. 2019 г., 15:35  

Осмомартенско 

  Поэзия » Другая
216 0 0

На съпругата и дъщерите ми –

                                         с обич! 

 

Ето – идва с цвят и мирис – пролетта 

и изпълват се с любов сърцата! 

Осми март – във всяко кътче от света –

светъл празник е на красотата! 

 

От "реброто на Адам" до днес–безспир–

за живота труди се Жената! 

Тя Доброто най-добре разбира 

и си отстоява Свободата! 

 

                  *    *    *

Всеки ден аз благославям ви с любов–

мои слънчица – Гюлтен, Севил, Есин! 

С ней – за вас – на всичко съм готов! 

Да пребъде волята на Бог! Амин!... 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??