22 апр. 2009 г., 17:48

Основната съставка на звездите 

  Поэзия » Любовная
711 0 9

Спокойствие... Потъвам във момента
и все ми е едно за утрешния ден.
Събирам само мънички фрагменти...
Целувка и докосване. От теб за мен.


Складирам ги на сигурно - в сърцето,
до него достъп имаш само ти.
Предал съм ти верижката с ключето...
Ти знаеш, че е пълно със мечти.


Усмихваме се заедно, това ни стига
и преоткриваме във всичко смисъл нов.
Една звезда в небето ни намига...
Основната съставка на звездите е
                                                             ... любов.

© Йордан Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??