Все още те обичам остани,
а само твоя снимка ми е пред очите,
в сърцето ми бушуват мрачни спомени
и само плача и въздишам .
Не съм те наранила с думи ,
нито с действия ,
че твоята душа е част от мен
и като нежно цвете .
Все още искам да направя
всичко с теб
и моето сърце горчиво стене.
© Jivka Koleva Все права защищены