9 июл. 2011 г., 12:57

Остани 

  Поэзия » Любовная
617 0 0

Остани

 

Някой път така ми липсваш
и очите си затварям,
и представям си, че идваш,
и в прегръдка ме затваряш.
Устните ти ме попиват,
всяка нежна падаща сълза
и говорят ми, че искаш
с мен да си до сутринта.
Нека да не губим време,
всеки миг е ценен, запомни!
Невероятно е щом си до мене
и моля ти се... остани!

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??