Jul 9, 2011, 12:57 PM

Остани 

  Poetry » Love
621 0 0

Остани

 

Някой път така ми липсваш
и очите си затварям,
и представям си, че идваш,
и в прегръдка ме затваряш.
Устните ти ме попиват,
всяка нежна падаща сълза
и говорят ми, че искаш
с мен да си до сутринта.
Нека да не губим време,
всеки миг е ценен, запомни!
Невероятно е щом си до мене
и моля ти се... остани!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??