27 дек. 2008 г., 17:24

Остани 

  Поэзия » Любовная
789 0 6

Не те намирам в болните си спомени, 
а да те търся във душата не върви - 
валят в очите ми звездите незапалени...
След утре ще си дойдеш призори
и ще приседнеш тихо до леглото
с усмивка на порочното лице,
докато бавничко забиваш острието
до дъното на моето сърце, 
а аз ще се усмихвам като луда,
ще те целувам с палави коси
и във мига на най-върховната възбуда
ще ти прошепна тихо „Остани...“

 

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??