16 окт. 2008 г., 18:00

Остави 

  Поэзия » Любовная
559 0 0

Остави ми следа, остави ми следа,

да те търся с надежда във дните,

остави ми една, остави светлина,

както птица в небето прелита.

 

Остави светлина, остави ми, Любов,

за да пазя в сърцето мечтите,

остави ми една мисъл за нов

по-красив свят със лъчите.

 

Нарисувай ми знак, аз ще тръгна след теб

тихо, глухо, без шепот и стон,

ще те търся наяве, ще те търся насън,

ще намеря за двама подслон.

© Пауаа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??