Остави ми следа, остави ми следа,
да те търся с надежда във дните,
остави ми една, остави светлина,
както птица в небето прелита.
Остави светлина, остави ми, Любов,
за да пазя в сърцето мечтите,
остави ми една мисъл за нов
по-красив свят със лъчите.
Нарисувай ми знак, аз ще тръгна след теб
тихо, глухо, без шепот и стон,
ще те търся наяве, ще те търся насън,
ще намеря за двама подслон.
© Пауаа Всички права запазени