17 апр. 2021 г., 18:32

Оставката на Бойко 

  Поэзия » Юмористическая
278 1 1

"Своята оставка аз подадох,

народът не ме ще вече.

Защо, нали 50 лева дадох?
Защо във власт не съм облечен?
Защо мандатът не е вечен?

 

Аз реших, че съм несменяем,

че мога да правя що желая.

За властта приятна ридаем,

че дойде на нея края!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Жалко за него. Сега му остава само да си харчи пачките от чекмеджетата. 😄
Предложения
: ??:??