"Своята оставка аз подадох,
народът не ме ще вече.
Защо, нали 50 лева дадох?
Защо във власт не съм облечен?
Защо мандатът не е вечен?
Аз реших, че съм несменяем,
че мога да правя що желая.
За властта приятна ридаем,
че дойде на нея края!"
© Георги Всички права запазени