17 дек. 2010 г., 11:59

Остров "Откровения" 

  Поэзия
491 0 6

 

 

Дано да си открия остров -

екзотичен, тайнствен, недокоснат,

с греещи цветя и топъл прах,

със лунен кръст и звезден знак.

 

Да си приказвам със скалите -

за далечни, непознати светове,

да ме люлеят ласкави лъчите,

да ме прегръщат буйни ветрове...

 

Сълзите си изплакани разлях,

по капки сребърни вървях,

и тук, на този остров тъй бленуван,

аз своята пътека звездна ще сънувам!

 

П.П  Аз открих този остров - той се нарича "Откровения"

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??