Дано да си открия остров -
екзотичен, тайнствен, недокоснат,
с греещи цветя и топъл прах,
със лунен кръст и звезден знак.
Да си приказвам със скалите -
за далечни, непознати светове,
да ме люлеят ласкави лъчите,
да ме прегръщат буйни ветрове...
Сълзите си изплакани разлях,
по капки сребърни вървях,
и тук, на този остров тъй бленуван,
аз своята пътека звездна ще сънувам!
П.П Аз открих този остров - той се нарича "Откровения"
© Румяна Todos los derechos reservados