8 окт. 2007 г., 11:49

Осъмнах 

  Поэзия
679 0 19
Осъмнах в залеза направо.
Осъмнах, ала беше късно.
Осъмнах с хиляди съмнения
за незживяния ми ден.
Отказах се от моя изгрев.
Отказах се от мойто пладне.
От задушения следобед.
Надявам се на вечерта.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??