6 июл. 2015 г., 09:55

От 

  Поэзия
317 0 0

От всичките ù любови,

тази като пистолет,

забравен на пейка,

като гълъб, 

прострелян в крилото,

като надежда,

скрита в кутията на Пандора,

като бръснач, 

ръждясал в килера,

като черна котка,

счупена солница,

взрив, от пеперудени криле...

 

От всичките ù любови,

тази убиваше най-дълго

и безмилостно,

 

ала

от всичките ù любови

тази бе най-ценна:

 

струваше колкото живота. 

© Ан Меру Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??