27 сент. 2008 г., 10:34

От един експеримент 

  Поэзия » Любовная
414 0 2
Сякаш за последен път
докосвам твойто тяло.
Сълзите като дъжд валят,
сърцето бие полудяло...
Щастие и страх се сливат,
ражда се една тревога.
Къде душите ни отиват?
Да те пусна аз не мога...
Страх ме е да не загубя
този свят за мен момент.
В теб до болка да се влюбя,
от един експеримент...
Опит и неволна тръпка,
с които исках да се заблудя,
че това ще бъде само стъпка,
водеща към радостта...

© Тайнствената Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??