От началото на началата,
през Теб и Мен тече реката,
от златни нишки и от свила,
в Нас Благодатта сътворила.
От началото на началата,
една със Теб ни е съдбата,
да слеем звуците си с Тишината,
в миг от Хармонията свята.
© Марияна Димитрова Все права защищены