1.03.2017 г., 19:55 ч.

От началото... 

  Поезия » Любовна
502 0 0

От началото на началата,

през Теб и Мен тече реката,

от златни нишки и от свила,

в Нас Благодатта сътворила.

 

От началото на началата,

една със Теб ни е съдбата,

да слеем звуците си с Тишината,

в миг от Хармонията свята.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??